MATERIAL LEMNOS

Peleti rumegus rasinoase Star Gate, A1, 15 kg/sac

sac 15 kg

RON 26.5

  • Disponibilitate: Mai sunt 10 (de) produse pe stoc
  • Categorii: MATERIAL LEMNOS > Stacheti Lambriu OSB Peleti > Peleti

Cu peletii de rumegus rasinoase Star Gate beneficiezi de o solutie eficienta si ecologica pentru incalzirea casei tale. Acesti peleti sunt fabricati cu grija dintr-o compozitie premium, cu 90% rasinoase si 10% fag, asigurandu-se astfel ca beneficiezi de o ardere consistenta si intensa. Datorita diametrului lor de 6 mm, acesti peleti sunt potriviti pentru o varietate de sisteme de incalzire cu peleti.

O caracteristica distinctiva a peletilor Star Gate este continutul redus de umiditate, masurat intre 8 si 10%. Aceasta caracteristica nu numai ca maximizeaza eficienta termica de ardere, dar ajuta si la mentinerea curateniei si igienei in zona de ardere. 

Fiecare sac contine 15 kg de peleti de inalta calitate, ambalare ce asigura usurinta in manipulare si stocare. Peletii sunt comprimati cu atentie pentru a avea o densitate optima, ceea ce ii face ideali pentru sistemele de transport automatizat. Cu Star Gate, nu numai ca incalzirea ta devine mai eficienta si mai prietenoasa cu mediul, dar te bucuri si de un produs de calitate superioara, creat pentru a satisface nevoile tale termice intr-un mod sustenabil.

Specificatii tehnice

BrandStar Gate
Diametru (mm)6
Umiditate (%)8 - 10
Cenusa (%)0.5
EcologicDa
Grosime (mm)6
Mod de ambalaresac 15 kg
Lungime (mm)20 - 45
Greutate (kg)15
Compozitierasinoase 90 % Fag 10 %

Recenzii (0)

Acest produs nu are inca o recenzie..

Lasa o recenzie

Trebuie sa ai un cont pentru a adauga o recenzie
Autentificare